Teamsofts logo
Løsninger Produkter Kunder Projektstøtte Om Teamsoft
Samarbejdspartnere
Forretningsvilkår
Konsulentassistance
Systemudvikling
Kontakt

Samarbejdspartnere

Teamsoft behersker ikke alle IT-discipliner og vi har derfor etableret et tæt samarbejde med en række IT-virksomheder, som vi ofte benytter som underleverandører. Vores mest anvendte underleverandører (i alfabetisk orden) er beskrevet herunder.

Alces IT Consulting

Alces IT Consulting leverer bl.a. Teamsofts plug-in til Microsoft Outlook og er i det hele taget Teamsofts ekspert indenfor Microsoft produkter.

CAN-IT

Teamsoft benytter ofte CAN-IT ifm installation og vedligeholdelse af servere til fx Exchange eller Domino.

IBM Danmark ApS

Teamsoft er IBM Business Partner og har et tæt samarbejde med IBM Danmark, primært vedrørende IBMs Lotus produkter.

Intravision A/S

Teamsoft forhandler Intravisions produkt OnTime som er markedets førende fælleskalender.

Majkilde ApS

Jakob Majkilde har udviklet nogle stærke værktøjer til Domino platformen. For at højne driftsikkerheden hos Teamsofts kunder, installerer vi fx ofte Majkilde AgentLog. Jakob Majkilde stiller sine værktøjer til gratis afbenyttelse under Creative Commons licensen vist herunder.


Semaphor

Semaphor er Teamsofts ældste samarbejdspartner, og fungerer også som web-hotel for Teamsoft. Semaphor driver et Domino-baseret web-hotel som er meget konkurrencedygtigt både med hensyn til pris, driftsikkerhed og svartid. Teamsoft kan derfor tilbyde sine kunder en samlet løsning bestående af udvikling og hosting.

TriBits A/S

Licenser er en jungle, så for at sikre Teamsoft kunder de bedste priser, køber vi licenser gennem TriBits, som har specialiseret sig heri. Desuden repræsenterer TriBits Teamsoft vest for Storebælt, så vores jyske kunder kan få den service de har krav på.

Teamsoft | Landsebakken 10 | 2840 Holte | +45 2614 2408